KAS: Voor Futureproof ondernemers

KAS wordt 4 keer per jaar verzonden naar zo’n 4.000 adressen in de Nederlandse glastuinbouw (90% telers, 10% overig). In de maanden maart, juni, september en december valt een stevig glossy magazine door de bus, dat zich kenmerkt door inhoudelijke vakgerichte content, hoogwaardige fotografie en een eigentijdse vormgeving. Met een focus op futureproof ondernemen is KAS hét magazine voor de tuinbouwondernemer van vandaag én morgen. Kwaliteit vormt daarbij het uitgangspunt, zowel inhoudelijk als visueel. KAS wil een trotse sector vertegenwoordigen, die wordt gevormd door ambitieuze ondernemers en daadkrachtige bedrijven. KAS zet de belangrijkste thema’s binnen de tuinbouw het hele jaar in de spotlights. Met een nieuw digitaal kennisplatform is KAS vanaf december 2023 ook online aanwezig.

kas wil een trotse sector vertegenwoordigen die wordt gevormd door ambitieuze ondernemers en daadkrachtige bedrijven

Partner van kas

De glastuinbouw is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Daar wil je als bedrijf adequaat op reageren. Door mee te bewegen, maar ook door jezelf nadrukkelijk te profileren. Storytelling kan daarin een grote rol spelen. KAS wil jou daarbij helpen door middel van het KAS Kennispartnerschap. Samen met jou maken én verspreiden wij jaarrond content met een sterke focus op kwaliteit en toegevoegde waarde. Dát is waar het KAS Kennispartnerschap voor staat. En omdat wensen verschillen, bieden wij jou een pakket op maat. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Nu ook online

In december 2023 lanceerde KAS een gloednieuw digitaal kennisplatform. Op kasmagazine.nl vind je dan veel van de content uit KAS Magazine terug, aangevuld met onder andere foto, video en podcasts. Je vindt artikelen en informatie eenvoudig op thema of kies voor een specifieke uitgave van KAS. Jouw content ook op het kennisplatform van KAS? Word dan online partner!

Bekijk alle vormen van samenwerking, tarieven en specificaties in onderstaande factsheet.

KAS FACTSHEET '24