Evenement

Ontmoet KAS op HortiContact en scoor een originele give-away!

Op 5, 6 en 7 maart a.s. vindt HortiContact plaats in Evenementenhal Gorinchem. KAS is alle dagen op de beurs te vinden in de KAS Netwerklounge, rechts naast de roltrappen naar Next Level. Kom op dinsdag of donderdag bij ons langs en scoor een unieke give-away bij onze collega Lieke!

CLICK, SUBSCRIBE & FOLLOW: WIN EEN IPAD!

Klik op bovenstaande link, meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van KAS en volg KAS op Instagram, dan maak je tot en met 22 maart kans op een iPad!

HortiContact 2024 zal voor KAS grotendeels in het teken staan van het nieuwe online platform dat in december werd gelanceerd. Maar ook de digitale nieuwsbrief die vanaf maart maandelijks wordt verzonden zal onder de aandacht worden gebracht. Dat doen we met maar liefst twee beursacties! Direct bij de ingang van de beurs ontvang je een papieren mini-iPad met een QR-code. Scan de code, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van KAS en volg KAS direct ook op Instagram, dan maak je kans op een echte iPad.

Win een iPad en verdien een gratis give-away!

Netwerk-lounge

Op de beurs zelf vind je KAS in de KAS Netwerklounge, rechts naast de roltrappen naar Next Level. Op Next Level vind je onder andere de horeca én de Tunnel van de Toekomst. Ben je in de buurt of ga je naar boven, kom dan zeker ook even naar de KAS Netwerklounge. Als je ter plekke een snelkoppeling op je telefoon zet naar de website van KAS, ontvang je een unieke give-away. Niet alleen kun je dan voortaan snel en simpel de artikelen uit KAS op je telefoon lezen, ook hou je er een leuk cadeautje aan over.

Studenten 'on tour'

Op de woensdag van de beurs organiseert KAS in samenwerking met beursorganisator Easyfairs en Inholland de KAS Werken & Leren Tour. 50 studenten Tuinbouw & Agribusiness reizen naar Gorinchem af om kennis te maken met een geselecteerde groep bedrijven. De studenten maken een korte tour langs de deelnemende partijen en krijgen aansluitend nog een kort podiumprogramma aangeboden.

Uiteindelijk gaan zij weer naar huis met een goedgevulde goodie bag, aangeboden door de bedrijven die deel uitmaken van de tour. Dit zijn Syngenta, Van Iperen, Nitea, KUBO, AgroEnergy, HT Verboom en Artechno. De KAS Werken & Leren Tour volgt op het magazine KAS Werken & Leren dat eind vorig jaar werd verspreid onder 2.000 studenten in Nederland. Doel van het magazine en de tour is om jong talent te interesseren voor een carrière in de glastuinbouw.

Meet & Greet met 50 studenten
Deel dit artikel
Terug naar artikelen